ZOMBI ANĐELINA DŽOLI KONAČNO JE POKAZALA KAKO NJENO LICE ZAISTA IZGLEDA: Nećete verovati šta ju je nateralo da LAŽE

Zombi Anđelina Džoli konačno pokazala pravo lice i šokirala svetsku javnost!

Iranka Sahar Tabar, žena koja je postala poznata svetu po selfijima na kojima izgleda kao “zombi” verzija Anđeline Džoli, konačno je pokazala kako zaista izgleda nakon izlaska iz zatvora. Naime, tvrdla je da je uradila oko 50 plastičnih operacija, kako bi bila što sličnija holivudskoj lepotici.

Fatemeh Khishvand, kako glasi njeno pravo ime, priznala je da su jezive fotografije, koje je objavljivala na svom Instagram profilu, nastajale uz pomoć njenih veština na računarima i raznim efektima. Postalo je jasno da ova 21-godišnjakinja uopše ne podseća na glumica s A liste.

– Ono što ste videli na Instagramu bili su efektri koje sam koristila za obradu fotografija – istakla je Fatemeh.

Sahar Tabar je bila u zatvoru “zbog bluda i vređanja hidžaba, kao i korupcije i blasfemije”, navodi Iranska novinska agencija za ljudska prava. Uhapšena je u oktobru 2019. i osuđena je na deset godina robije. Međutim, nedavno je oslobođenja nakon što je odslužila samo 14 meseci, kako je izvestio aktivista Masih Alinejad. A ceo slučaj je bio pod pritiskom javnosti.

– Sahar Tabar ima samo 19 godina. Njena šala odvela ju je u zatvor. Njena majka svaki dan plače. Draga Anđelina Džoli, treba nam tvoja pomoć. Pomozi nam – rekao je aktivista Alinejad 2020. godine, kada je objavio vest o zatvorskoj kazni Sahar Tabar.

Kako pišu strani mediji, mlada Iranka je oduvek želela da bude poznata, te je posegla za lakšim načinom, koji ju je skupo koštao. Pokušala je sve da obmane, ističući da je uradila brojne operaciije, kao i da je smršala preko 40 kilograma, samo da bi bila ista Anđelina.

– Internet je bio jednostavan način. Bilo je mnogo lakše nego da postanem glumica – bila je iskrena Sahar.

Posebno je istakla da više uopšte neće koristiti Instagram.

– Sigurna sam da više neću ni instalirati aplikaciju na mobilnom, ne planiram da imam svoj profil – zaključila je.

Inače, svoj prvobitni nalog otvorila je 2017. godine i imala je preko pola miliona pratilaca.

Izvor: Stil Kurir

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *