“USPELI STE DUŠMANI. OSTAVIO ME MUŽ ZBOG VAŠIH KOMENTARA”: Region bruji o Raziji čiji je snimak “zapalio” mreže

Poznata spisateljica Razija našalila se na račun komentara koje neprestano dobija, te objavila da ju je muž ostavio nakon čega je nastao haos na društvenim mrežama.

Spisateljica Razija Čolaković privlači veliku pažnju na društvenim mrežama svojim oštrim stavovima kao i velikim smislom za humor. Nakon što je objavila zanimljiv video snimak na kojem se vidi kako pleše, našla se u žiži interesovanja.

“Prošli put ste me kritikovali, pa sam se ovaj put potrudila da naučim nove pokrete”, napisala je Razija uz video.

Naime, video je prethodio mnoštvom komentara koje je Razija dobijala na društvenim mrežama, a status na njenom Fejsbuku koji je nedavno osvanuo šokirao je javnost i napravio pravu pometnju.

“Eto uspeli ste, dušmani. Ostavio me muž zbog vaših komentara. Upravo smo se dogovorili oko sporazumnog razvoda. Sada slobodno okrenite jagnje na ražnju. Mislim da vam nisam više pretnja. Svi problemi u državi su rešeni. Dobro se proveselite, danas i vi zapevajte i zaigrajte”, napisala je Razija Čolaković na Fejsbuku, prenosi azra.ba.

“Da si se bavila mužem, a ne internetom, sigurno te ne bi ostavio”, “Ostavio te kada je pogledao onaj drmo*uz od neki dan”, “Plešeš li na privatnim zabavama, pitam za druga”, “Jesi se razbacala ko đubre po njivi, neka te ostavio”, samo su neki od komentara koje je spisateljica dobijala na svoj račun.

Portal “Azra.ba” navodi da je kontaktirao veoma poznatu spisateljicu u BiH povodom ovog komentara i da je ona rekla da je reč o šali, jer je komentari pratilaca zabavljaju.

Izvor: Stil Kurir

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *