U ŽIVOTU IMAMO SAMO 2 VRSTE KOSMIČKIH VEZA: Ne pojavljuju se slučajno – evo kako da ih prepoznate!

Celog života tragamo za osobom čije srce kuca u sličnom ritmu sa našim, osobom koja je naš odraz u ogledalu, ali opet ima i svoju autentičnu stranu. Za onom koja za nas postaje simbol ljubavi – srodna duša sa kojom učimo ponovo da rastemo i živimo svoju istinsku prirodu.

Kako pronaći put do nje?

Ne morate je tražiti po raznim mestima širom sveta, niti gledati kada je vreme za nju. Jednostavno rečeno, čovek mora pronaći ravnotežu i mir sa sobom, svoj životni put kako bi privukao svoju kosmičku dušu.

Veza između dve kosmičke duše puno je više od fizičke privlačnosti – to je duhovna intimna veza, odnos prepoznavanja i iskustvo koje menja život. Ne postoji samo jedna kosička duša koju ćete sresti tokom života, već nekoliko – i sve one dolaze u polje naše ljubavi sa razlogom.

Kosmičke duše su međusobno povezane karmom i sudbinom, a njihova misija je da promene vašu svest na bolje i usmere vas na putu samorazvoja i ličnog napretka. Podstiču vas da samostalno istražite svoja uverenja i dođete na pravi način do sopstvenih zaključaka. One imaju značajnu ulogu u našem duhovnom, mentalnom i fizičkom razvoju.

Postoje dve glavne veze sa srodnom dušom koje ćete doživeti tokom života – karmička kosmička.

Karmička srodna duša je neko ko dolazi da vas nauči nedovršenu lekciju i uravnoteži vašu karmu. Ova veza ponekad može postati burna i nestabilna, ali osećaće se ista jaka povezanost i kada dođe do oluje. Ova veza dovodi do velikih životnih promena za ljude koje je dožive.

Kosmička veza srodnih duša biće skoro trenutna. Može vam se činiti kao da se poznajete čitav život. Razgovor će izgledati vrlo prirodno među vama. Imaćete slične životne puteve sa kosmičkom srodnom dušom i oni će najverovatnije ući u vaš život neočekivano. Možda ćete primetiti da vas dvoje imate vrlo jaku psihičku vezu. Najverovatnije će neki znakovi nagovestiti da je vaša veza sušena, na primer isti brojevi u datumu rođenja. Kada razgovarate sa svojom srodnom dušom , možda ćete osećati osećaj celovitosti i jedinstva sa ovom osobom. Možda čak i doživite iznenadnu smirenost ili tišinu. Ovo je srodna duša koja preuređuje i leči vaše prošle emocionalne i mentalne ožiljke.

Obe vrste srodnih duša imaju posebnu svrhu. Karmička srodna duša dolazi da nas ojača i postavi na put ka ozbiljnoj samokontroli – ona je pokretač naše emocionalne detoksikacije. Pruža nam priliku da dobro pogledamo mnoge podsvesne emocionalne toksine – potisnute emocije – a naš je izbor da li ćemo želeti da se potrudimo i negativne emocionalne obrasce zamenimo pozitivnim.

Svrha kosmičke srodne duše jeste da nas isceljuje i pruži toplinu koja nam je potrebna za rast nakon patnje kroz emotivnu detoksikaciju koju je donela naša karmička srodna duša. Kosmička srodna duša najčešće se pojavljuje nakon karmičke i dolazi, ne samo da bi nas iscelila, već da bi nas podstakla da istražimo i probudimo svoje pravo JA. Ona nam pomaže u procesu ličnog i duhovnog razvoja.

Da li ste sreli neku od njih?

Izvor: Lovesensa

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *