Trudna vatrogaskinja spasila ženu zarobljenu u prevrnutom automobilu samo nekoliko sati prije poroda

Iako trudna i izvan dužnosti, hrabra vatrogaskinja spasila je ženu zarobljenu u prevrnutom automobilu samo nekoliko sati prije poroda.

Rođena u Marylandu, Megan Warfield bila je trudna 9 mjeseci kada je sudjelovala u sudaru više automobila. Bez obzira na vlastitu sigurnost, krenula je u akciju kako bi pomogla ženi zarobljenoj ispod prevrnutog automobila.

Sve se dogodilo nekoliko sati prije poroda

Megan se sjeća kako je govorila samoj sebi: “Što to radiš? Trudna si devet mjeseci.”

“Ne znam kako sam učinila to što sam učinila jer su grčevi bili tako jaki”, odgovorila je na pitanje kako se uspjela spustiti na tlo i pomoći. “Mora da sam samo trčala od adrenalina.”

Ne znajući da je nesreća dodatno ubrzala porod, hrabra žena kasnije je rodila zdravu djevojčicu Charlotte. Megan još ima dvoje starije djece.

Sve se dogodilo nekoliko sati prije poroda
Foto: Faithpot.com

Nitko nije preminuo

Hitne službe okruga Baltimore uspjele su prevesti šest pacijenata iz sudara u dvije lokalne bolnice. Nitko od njih nije bio u životnoj opasnosti.

Više o ovom događaju pogledajte u videu u nastavku.

“Ponosni smo na naše predano vatrogasno i hitno osoblje. Ne samo da daju sve od sebe kada su na dužnosti, već i kada nisu na dužnosti. Čestitamo Warfield i njezinoj obitelji i cijenimo njezinu intervenciju”, rekla je zpovjednica vatrogasaca Joanne Rund.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *