Samo je radila svoj posao: Konobarica od nepoznatog djeda (92) dobila ponudu koju nije mogla odbiti

MELISSA MAINIER JE RADILA KAO KONOBARICA U JEDNOM RESTORANU KADA JE UŠAO DJED S HODALICOM KOJEGA NIKADA NEĆE ZABORAVITI. NJEGOVO IME JE BENJAMIN OLEWINE.

U to vrijeme Melissa je željela postati medicinska sestra i plaćala je svoju školarinu radeći kao konobarica. Međutim, kao i većini studenata, dugovi su se nakupili i ona nije bila sigurna kako će ih ikada otplatiti.

Međutim, gospodin Olweine nije netko tko će okrenuti glavu kada vidi nekoga u nevolji. S 92 godine postao je redovni gost u restoranu gdje je Melissa radila.

Snimka zaslona: YouTube

Tijekom svih tih godina postao je uspješan poslovni čovjek koji je puno puta puta pomogao ljudima u potrebi u njegovoj zajednici. Pitao je Melissu kako planira da otplati svoj dug. Rekla mu je da će raditi koliko god može da bi uspjela vratiti dug. Tada je rekao nešto što ona nije očekivala.

“Melissa, ja ću vrlo rado platiti tvoju školarinu”, rekao je gledajući je u oči. Ono što je uslijedilo bila je nevjerica. Melissa nije mogla vjerovati što je upravo čula.

Slušajući priču iz njegove perspektive, pokazao nam je što je on naučio kroz 92 godine svog života. On uživa u tome da pomaže onima kojima treba pomoć.

Ovo je nešto što je zaista rijetko u današnje doba. Melissa je nastavila svoje školovanje i dobila je priliku da radi kao medicinska sestra u bolnici koja je blizu gospodina gospodina Olewinea.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *