SAČEKAJTE OSOBU ZBOG KOJE ĆE VAM IZRASTI KRILA LJUBAVI: Srodna duša stiže u vaš život – evo kako ćete znati da je to ON!

Sačekajte osobu zbog koje ćete se osećati kao da vam rastu krila! Evo ko je vaša srodna duša!

“Čekam da se pojavi moja srodna duša.” Koliko puta ste čuli da neko izgovori ovu rečenicu? Ovo ne znači da nećemo davati šanse drugima, da se nećemo upoznavati, da ćemo idealizovati druge, već da smo spremni da podelimo život samo sa osobom koja to zaista i zaslužuje.

To nije visok muškarac, sa crnom ili plavom kosom, ili zelenim očima. Njegov izgled nije važan, jer on je osoba koja dolazi da promeni i obogati vaš svet. Zato nigde ne žurite, uživajte u životu, učite iz iskustva – i verujte da će se on pojaviti.

Sačekajte tu divnu osobu zbog koje ćeš kao nikada do sada osetiti leptiriće u stomaku. Nekoga ko će vas držati za ruke i dok vam se zvezde smeku, i kad vetrovi “šibaju”. Neko ko će učiniti da se osećate lepo i snažno.Osoba koja će vas okružiti svetlom i lepom energijom čim se sretnete. Neko ko će vam nedostajati, želećete da bude što više pored vas, da vas voli, i da vi volite njega.

To je muškarac koji ima vremena za vas, koji neće odlagati sastanke i puštati vas da ga čekate. Osoba koja vas dugo grli u tišini, a vi se osećate sigurno, svoje, zaštićeno. Sačekajte osobu koja će vas podržati. Nekoga ko će sa vama kreirati zajedničke snove, planove i ciljeve. Osobu koja će vas podsticati da budete najbolja verzija sebe, i uživa u svakom vašem uspehu.

Ova osobi unosi iskru svetlosti i ljubavi u vaš život. Među vama se brzo rasplamsava strast, život, ljubav, energija. Sačekajte nekoga ko će biti ponosan na vas. Ko će vas motivisati da postanete bolji i sa vama slavi vaše pobede. Osoba koja će vam biti prijatelj, podrška i posebna veza.

Sačekajte osobu koju će vaši prijatelji i porodica voleti. Ona osoba kakvu su bliski ljudi želeli za vas – nekoga ko vas bezuslovno voli svojim zlatnim srcem. Sada znate da ste dobili ljubav kakvu zaslužujete i zahvalni ste na tome.

Dajete se ovoj vezi u potpunosti i želite da raste, razvija se, da se vatra ljubavi iz dana u dan sve više razgali.

Sačekajte osobu zbog koje ćete se osećati kao da vam rastu krila. Ona sa kojom ćete osvojiti svet i zajedno ćete otkriti koliko život može biti još lepši, magičniji i savršen!

Izvor: Sensa

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *