Ovu bebu su ostavili u kutiji na željezničkoj stanici, a danas mnogi plaču kada vide što radi

Ovu bebu staru mjesec dana su roditelji iz Kine ostavili u kutiji na željezničkoj stanici, a danas mnogi plaču kada vide što radi.

Devet godina otkako su je posvojili, 2012. godine, McKenzie je doživjela nevjerojatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pjevala himnu za bejzbol ligu.

Mala McKenzie je imala samo mjesec dana kada je ostavljena na željezničkoj stanici u kartonskoj kutiji. Danas ona je ponos svojih roditelja.

Snimka zaslona: YouTube

Jedna od najvećih trauma za dijete je kada ostane bez roditelja, posebno kada shvati da je ostavljeno. Međutim, događa se i da ta djeca uspiju izgrade ispunjene i sretne živote i takve priče mogu biti vrlo dirljive i emotivne.

Beba ostavljena u kartonskoj kutiji je pronađena na vrijeme i odvedena u sirotište

McKenzie Grace Walker je upravo jedna od tih beba, koja je uspjela da pobijediti svoj težak početak života.

Nakon što je ostavljena u kartonskoj kutiji na željezničkoj stanici u Kini, pronađena je na vrijeme i odvedena u sirotište. Tamo je provela godinu dana, dok je nije 2003. godine posvojila brižna obitelj iz Teksasa.

Snimka zaslona: YouTube

Njezina nova obaitelj je, otkako je McKenzie bila mala, shvatila da njihova kćerka ima nevjerojatan dar za glazbu.

Tek što je naučila priča, pamtila je tekstove pjesama napamet i pjevala pjesme od početka do kraja.

Željeli su njegovati njen talenat i kada je napunila pet godina vodili su je na satove pjevanja, a čak su joj zaposlili i menadžera.

Djevojčica je doživjela nevjerojatan trenutak

Devet godina otkako su je posvojili, 2012. godine, McKenzie je doživjela nevjerojatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pjevala himnu za Bejzbol ligu, gdje ju je primijetio Mark Carman.

Snimka zaslona: YouTube

Carman je uspješan producent i ponudio je mladoj McKenzie, koja je tada imala samo 10 godina, ugovor kako bi izdala svoj album.

Njeni roditelji su vrlo ponosni na nju, a sa tako malo godina, nije zaboravila sirotišta i djecu koja se u njima nalaze i aktivna je u pomaganju njima.

Snimka zaslona: YouTube

Njezin najdraži biblijski stih joj je Jeremija 29, 11: Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam – riječ je Jahvina – naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu.

Pogledajte video snimku i ujedno ćete vidjeti i beskrajnu ljubav u ovoj sretnoj obitelji, gdje roditelji jedva suzdržavaju suze dok pričaju o svom djetetu i njegovim uspjesima i djelima.

Izvor: novi zivot

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *