ONO ŠTO PRVO VIDITE NA SLICI, OTKRIVA ŠTA VAS KOČI U LJUBAVI: Test ličnosti – evo koje strahove ste u sebi potisnuli!

Test šta prvo vidite na slici – otkriva zašto niste ostvarili snažnu ljubavnu vezu!

Test sa optičkom iluzijom koji otkriva šta vas sabotira da ostavrite dugoročnu vezu, imate uspeha u ljubavi ili ostavite dobar utisak na prvom sastanku. Pogledajte u ovu sliku i ono što prvo vidite, na osnovu vaše percepcije, otkriće ono što ste potisnuli u sebi.

Da li vidite ženu sa tamnom kosom koja sedi okrenuta leđima, ili lice sa širokom vilicom?

Ako vidite tamnokosu ženu – Imate “oštre veštine zapažanja i oko za detalje”. Ovo ukazuje na vašu rezervisanu i introvertnu ličnost. Vi ste tiha i stidljiva osoba kojoj upoznavanje ide teže, posebno kada je reč o romantičnim odnosima. Potrebno vam je vreme da steknete u nekoga poverenje, opustite se i otvorite svoje srce. Nažalost, mnogi nemaju vremena da čekaju da pokažete svoje pravo lice, pa vam ne daju šansu da vas bolje upoznaju. Ali zbog toga ne treba da brinete. Uživajte u svojoj samoći, a kada vam prija, izađite i družite se. Radite u skladu sa vašom prirodom, ali radite i na tome da budete otvoreniji i pružite šansu osobi koja pokušava da vas razume i strpljivo čeka da joj pokažete svu čaroliju vašeg bića.

Ako ste videli lice sa širokom vilicom – Uvek vidite širu sliku, pa ponekad zanemarite detalje. To bi moglo biti zbog vaše ekstrovertne i slobodne ličnosti.Uživate da se družite, sklapate nova poznanstva, provodite vreme okruženi ljudima…Izuzetno ste slobodni i zabavni, a veze često smatrate kao opterećenje, granice, zabrane… Pokušajte sa partnerom da uspostavite bolju komunikaciju. Iako ste nekome dali svoje srce, to vas ne sprečava da istražujete svet, da zajendo sa tom osobom idete u nov eživotne avanture. Radite na tome da u sebi pronađete više mira i nemojte odmah odustajati od odnosa – pružite šansu.

Izvor: Sensa

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *