Nezreo muškarac se zaljubljuje u tijelo – A zreo u dušu: 8 STVARI KOJE IH RAZLIKUJU

Pronaći pravog muškarca i biti ispunjenja u ljubavi sa njim, prava je uživancija. Taj jedan muškarac je u vašim očima ne uporediv sa svima drugima. Jednostavno, žena itekako umije da cijeni kada je voljena.

Odmah ćemo preći na konkretne osobine koje muškarac posjeduje kada vas voli i podržava. Ukoliko ih prepoznate, znajte da ne smijete da ga pustite: 1. Njegov pogled govori sve- ako ponekad uhvatite svog muškarca kako vas gleda pravo u oči ali nekako zamišljeno, znajte da tada pokušava da pronikne u vašu dušu.

On jednostavno pokušava da bolje upozna osobu iza vaših očiju, vašu prirodu, i sve ono što vas čini takvom kakvom jeste. Zapravo, takav pogled je pogled ljubavi, ako vas vaš muškarac gleda na ovakav način znajte da ste srećnica.

Image by Bobby McIntyre from Pixabay

2. Ljubazan je i pristotjan: Muškarac koji zna da uskladi ljubaznost i svoje snažne liderske osobine je prava rijetkost. Oni su spremni da vam pokažu svu nježnost svijeta, ali itekako da stanu iza vas kada je to potrebno. Ukoliko kombinuje svoju snagu i osjećanja, ne puštajte ga.

3. Spreman je da vrijedno radi i ostvaruje uspjeh: Ovdje se ne radi o tome, da muškarac mora da bude milioner, već da je spreman da vrijedno radi i napreduje. Na taj način ćete pored sebe imati osobu koja će i vas podržati u vašim poslovnim poduhvatima i savršeno će vas razumijeti na polju karijere i vaših ambicija.

Foto: Freepik.com

4. Zna da kuva: Ruku na srce, muškarac koji zna da kuva ponekad zna da bude mnogo privlačniji. Tu je da vas dočeka zajedno sa toplim obrokom, poslije teškog i napornog dana. Ponekad je to sve što vam je potrebno. Cijenite to.

5. U stanju je da vas iznova i iznova nasmije: Kada pored sebe imate muškarca koji zna da vas nasmije u teškim danima, to zna da bude pravi lijek. Duhovit muškarac vam itekako može pružiti dobro raspoloženje.

6. Spreman je više puta da vam kaže da vas voli: Divno je čuti da vas neko voli, iako vi to već znate i osjećate. Poenta je u tome, da to ne uzima zdravo za gotovo i da je spreman iznova i iznova da vam to ponavlja. Naravno, ako je to još usklađeno sa njegovim djelima, onda govorimo o pravom muškarcu.

Foto: pixabay.com

7. Tu je kad god vam je potrebna pomoć: Znati da se možete osloniti na nekoga u bilo kom trenutku, pruža vam osjećanje mira i spokoja. Nije mu problem da ništa učini za vas i da vam se uvijek nađe na usluzi.

8. Samouvjeren je, ali baš onoliko koliko je to potrebno: Pored sebe imate sigurnog muškarca, koji cijeni sebe i svoje kvalitete, ali nije narcisoidan i egoista. Samopouzdanje je itekako privlačno kod muškarca, ali samo u slučaju da sa istim ne pretjeruje.

Izvor: infpult.info

Credit featured image: Image by Theresa Otero from Pixabay

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *