Merlin Monroe uopšte nije bila mršavica – A opet je zavodila sve oko sebe: Šta je ključ ljepote

Žena ne privlači izgledom, karakter i energija su podjednako važni, ako ne i važniji od izgleda.

U dokumentarcu koji je nedavno objavljen u vezi Merlin Monroe i njenog načina života jedna stvar je jasna – imala je posebnu energiju. Prema mnogim ljudima koji su je poznavali mamila je svojim prisustvom i karakterom više nego izgledom.

Mnogi je vide kao oličenje seksipila i ljepote, ali činjenica je da ona dobar dio života uopšte nije bila mršavica. Na mnogim slikama ćete vidjeti da ima i obline, i veći stomak koji “kipi” preko pantalona, a opet izgleda sjajno. 

Nije poenta u kilaži i izgledu naših proporcija, poenta je u tome kako nosite kilažu, ma kolika ona bila. Muškarce je oduševljavalo to što je otvorena, opuštena i spremna da se našali. Takođe je bila jako iskrena i nije se ustručavala reći ono što misli.

“Nesavršenosti su ljepota, a ludost je genijalnost, bolje je biti budalast nego totalno dosadan” – govorila je ona koja je bila svjesna da fizički izgled nije sve. Zato, ako mislite da su kilaža i obline ono što vas spriječava da budete lijepi i privlačni, razmislite još jednom. 

Ženu čine ljepota i harizma. To je ono što najviše privlači na ženi. Ne gledajte sebe kroz kilažu ili kroz crte lica. Sve su to stvari na kojima možete poraditi. Ali unutrašnja energija je energija našeg bića, morali bi biti posvećeni njoj kako bismo je mogli učiniti ljepšom, a ne spoljašnjom izgledu.

Izvor: pult24.info

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *