Kći (15) razbila staklenu čašu mami o čelo jer joj nije htjela uključiti internet

Nakon što joj majka nije htjela upaliti internet, 15-godišnja maloljetnica ju je u alkoholiziranom stanju počela vrijeđati. Uz to joj je i razbila staklenu čašu o glavu.


U slavonskom gradu je početkom lipnja jedna petanestogodišnja djevojka došla doma u tri ujutro pijana. Ušla je u majčinu sobu i probudila ju da joj mama upali internet.

Majka ju je odbila i rekla joj da ode spavati, maloljetnica ju počela  vrijeđati. “Droljo jedna, je*em ti mrtvu majku”. Kad je majka iz ležećeg položaja sjela na krevet, kći ju je otvorenim dlanom udarila, a kasnije joj je razbila staklenu čašu o čelo. Drama se odvijala od 2:45 do 3.

Sud je na temelju Prekršajnog zakona, umjesto kazne, primijenio odgojnu mjeru sudskog ukora jer se, kako piše Danica, “može zaključiti da će i time biti postignuta svrha odgojne mjere”.

“Temeljem Prekršajnog zakona, maloljetnoj M. sud ukazuje na društvenu neprihvatljivost i štetnost njezina ponašanja, te istu upozorava da joj se za slučaj ponovnog počinjenja prekršaja može primijeniti i teža sankcija“, zaključila je prekršajna sutkinja.

Izvor: dnevnik.hr

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *