Evo koji su najčešći razlozi zbog kojih žene varaju

Muškarci će se za preljubu, za razliku od žena, odlučiti brže i lakše, jer one to skoro nikada ne rade bez promišljanja i razloga. Ako žena ne oseća da partner ceni ono što ona radi za njih dvoje, njihov brak ili vezu, za porodicu i kuću, i da je uzima zdravo za gotovo, ona će potvrdu svojih kvaliteta potražiti na drugoj strani.  

Jedno od najčešćih ubeđenja, da se muškarci mnogo češće odlučuju za preljubu, u najmanju ruku nije tačno. Istina je drugačija, tvrde stručnjaci za muško-ženske odnose, i naglašavaju da se današnje žene podjednako često upuštaju u usputne i paralelne veze. A znate li zašto žene varaju?

Na drugom mestu najčešćih razloga za prevaru nalazi se osveta. Možda će mu ona oprostiti što je švrljao, možda to neće ni pominjati, ali će mu, ako joj je slomio srce, to vratiti sa kamatom. Preveriće ga da mu vrati istom merom i da zaleči povređenu sujetu.

Neke žene se mire sa manjkom ljubavi, ali ima i onih koje ne mogu da žive bez leptirića u stomaku, bez udvaranja, izliva nežnosti i lepih reči. U ovu kategoriju najčešće spadaju udate žene koje ne žele da bace pod noge godine zajedničkog života, ali ni da uguše svoja osećanja.

Iako žene retko varaju samo zbog seksa, nisu spremne ni da ga se odreknu. Ukoliko ovaj segment veze ili braka ne funkcioniše, ukoliko ona oseća stalnu frustraciju jer partner ne može ili neće da je zadovolji, potražiće to na drugoj strani.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *