Djevojčica (4) kaže da je zagrlila Isusa kada je zamalo preminula

Djevojčica svjedoči o trenutku kada je zamalo preminula, a tijekom tog iskustva je imala priliku vidjeti Boga i zagrliti Isusa. 

4-godišnja djevojčica, Zola, rođena je potpuno zdrava, no kako je odrastala često je dobivala vrućice te je vrištala preko noći. Uskoro se upala uha pretvorila u upalu pluća, a započeli su i napadi. 

Liječnici su preporučili rutinski zahvat kako bi lakše spavala te je nakon zahvata otpuštena kući. Nakon povratka iz bolnice Zola je preko noći došla u sobu svojih roditelja i samo se srušila na pod, bila je prekrivena krvlju te nije odgovarala na vanjske podražaje. Odmah je prevezena u bolnicu. 

Zola se borila za život, a liječnici su tijekom njezina boravka u bolnici otkrili da ima rijedak genetski poremećaj poznat kao Ehlers-Danlos sindrom. Navodno nema lijeka te se sindrom može ublažiti vrlo kompliciranim liječenjem. Zola bi tako bila osuđena na život boli, krvarenja i modrica. 

Djevojčica (4) kaže da je zagrlila Isusa

”Kada ću opet vidjeti Boga?”

Djevojčica je otpuštena iz bolnice, a nekoliko mjeseci nakon njezina oporavka njezina je majka primijetila veliku promjenu na njoj. Zola ju je tada pitala: „Kada ću opet vidjeti Boga?“. 

Zola je ispričala svojim roditeljima o iskustvu kada je preminula i otišla vidjeti Boga, rekla je da je sjedila pokraj Isusa i da Ga je zagrlila.

Njezina majka, Britney, je preko Zoline učiteljice saznala da Zola često slika Boga. Ujedno, učiteljica joj je rekla da se Zola često raspravlja s drugom djecom o postojanju Boga.

„Ovo nisu stvari koje smo joj mi stavili u glavu“, rekla je Britney, „Ona je imala to iskustvo i prošla je nešto što mi ne možemo objasniti. Većina ljudi ne može“.

Britney i Zola su osnovali udrugu kako bi bili potpora i drugim obiteljima čiji članovi pate od rijetkih poremećaja.  

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *