Dijete preživjelo 26 sati zarobljeno u srušenoj zgradi: Ovo je Božje čudo!

Dijete je razveselilo spasioce nakon što je preživjelo 26 sati zarobljeno u srušenoj zgradi u Jordanu. Kakvo čudo!

Pojedinci koji rade u hitnim službama ili zdravstvenoj skrbi susreću se sa zastrašujućim i mučnim nesrećama, prirodnim katastrofama i zločinima koji ih stavljaju licem u lice s razornim situacijama.

Ali ponekad, usred tjeskobe, Bog učini čudo!

Trošna zgrada od 4 kata koja se nalazi u Jabal al-Weibdehu, okrugu unutar jordanske prijestolnice Ammana, srušila se 13. rujna 2022. s najmanje 25 ljudi unutra. Jabal al-Weibdeh je područje u kojem žive bogatiji stanovnici, ali i iseljenici, ali ima i siromašnih područja.

Čudesno preživljavanje bebe izvučene iz ruševina

Kada se zgrada tog dana srušila, spasioci su započeli potragu koja je trajala 84 sata prije nego što su prekinuti. Pripadnici hitne pomoći pronašli su 10 preživjelih i zbrinuli ih zbog ozljeda. Poginulo je 14 osoba.

4-mjesečna djevojčica po imenu Malak izvučena je iz ruševina 26 sati nakon početka misije spašavanja. Zanimljivo je da je dijete, prekriveno prašinom, imalo samo nekoliko modrica. Dužnosnici civilne zaštite izjavili su da je “mirno spavala” kad su je pronašli u ruševinama – ništa manje od čuda!

Gledajte kako spasioci podižu bebu Malak, posljednju pronađenu tijekom potrage, iz ruševina. Brzo se kreću, ali s djetetom postupaju pažljivo.

Videozapis prelazi od bebe do scena katastrofe, spasilačke ekipe i vozila hitne pomoći prije nego što se vrate u pomoć djevojčici.

350 spasitelja, zajedno s dronovima i policijskim psima, okupilo se kako bi spasili one koji su zarobljeni ispod ostataka zgrade. Na kraju su te posade zaslužne za sve nestale. A oni koji su zanemarili održavanje zgrade su optuženi.

Izvor: novi zivot

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *