3 ZNAKA DA JE MUŠKARAC PRESTAO DA VOLI: Signali koji pokazuju da se odljubljuje – ne ignorišite ih!

3 znaka da muškarac prestaje da vas voli – evo koji signali ukazuju na alarm u vezi!

Istina je da je teško kontrolisati svoja osećanja, a tuđa je gotovo nemoguće. U nekom odnosu postoji ljubav, posvećenost, prijateljstvo, empatija, a onda neka osećanja nestanu, uspomene se “izližu” i ostane praznina.

Nažalost, ne možemo da kontrolišemo svoja osećanja. I još više, osećanja drugih. Danas je sve u redu, ali sutra ljubavi nema. Ovo iskustvo može biti bolno, ali se često u životu događa. Zato je važno svaki izazov i neuspeh shvatiti kao lekciju, osnaženje i krenuti dalje.

Donosimo vam 3 znaka koji pokazuju da se ljubav kod muškarca gasi:

  1. Prvi znak jeste da muškarca prestaje da interesuje vaš život, planovi, ono što vam se dešava vaši snovi, nezadovoljstva…. Na primer, n aposlu ste imali naporan dan i želite to da podelite sa partnerom, zatražite savet, čujete reči ohrabrenja, ali on vas ne sluša. U redu je da nekad nije dan povoljan za oba partnera, da želimo samoću, ali ukoliko partner već duže se ne interesuje za vaš život, ne želi da vas sasluša, distancira se od vas, moguće je da je zaljubljenost nestala.
  2. Drugi znak je kada su se fizičke interakcije znatno smanjile, ili čak potpuno nestale. Na primer, nekada ste stalno provodili vreme u grljenju, ljubljenju, spavali ste zajedno, razmenjivali nežnost, a sada ovakav odnos ne postoji. Kada nestane fitzički kontakt ili ga muškarac izbegava, to može ukazivati da više nije zainteresovan za vas.
  1. Poslednji znak je nedostatak komunikacije, ne odgovaranje na pozive. Kada je odnos zreo, zdrav i postoji međusobna bliskost, komunikacija mora da bude prisutna. Kada postoji ignorisanje, ne razgovarate, probleme potiskujete pod tepih, ovo je znak za uzbunu. Ukoliko muškarac izbegava komunikaciju, psiholozi ističu da nešto nije u redu i da je moguće da se udaljava od vas, nešto skriva ili da ste na korak do rastanka.

Izvor: Sensa

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *