KATARINA GRUJIĆ SMRŠALA JE 15 KG BEZ GLADOVANJA: Izbacila je samo 3 namirnice i dovela liniju do savršenstva

Katarina Grujić samo nekoliko meseci nakon porođaja dovela je svoju liniju do savršenstva i to bez gladovanja i strogih dijeta

Pevačica Katarina Grujić pre manje od godinu dana se porodila i na svet donela devojčicu, što se po njenom izgledu i liniji nikada ne bi reklo.

Kako je otkrila višak kilograma koje je dobila u trudnoći nisu joj predstavljali problem, ali je ipak želela da svoju kilažu dovede u red.

Katarina Grujić smršala je neverovatnih 15 kilograma
Katarina Grujić smršala je neverovatnih 15 kilograma foto: Printscreen/Instagram/katarinagrujic.doll

– Ugojila sam se nekih 14 kilograma u trudnoći što mislim da je sasvim normalno, žena koliko god da se ugoji u trudnoći je normalno. Šta god da ti se jede treba da jedeš. Tako sam i ja radila, ali sam ja neko ko voli zdravo da se hrani, nije mi bilo teško da skinem kilograme, jer sam počela rano da treniram – rekla je Katarina koja je liniju dovela do savršenstva.

Kaća je uz redovno vežbanje dovela liniju do savršenstva
Kaća je uz redovno vežbanje dovela liniju do savršenstva foto: Printscreen/Instagram/katarinagrujic.doll

Katarina je za domaće medije ispričala da je tokom svog života uvek bila izuzetno mršava i da nije navikla da kuburi sa kilogramima.

Osim toga, na društvenim mrežama je dobijala sijaset negativnih komentara i uvreda, a to je bio još jedan od okidača da reši da smrša i vrati se na staru kilažu.

Katarina je iz ishrane izbacila namirnice koje goje
Katarina je iz ishrane izbacila namirnice koje goje foto: Printscreen/Instagram/katarinagrujic.doll

– U srednjoj školi su me vršnjaci zezali da sam anoreksična. Uvek sam bila najviša u razredu, a najmršavija. Zato mi je bilo teško kada sam izašla iz rijalitija, jer to više nisam bila ja. Još su počele da pljušte uvrede na društvenim mrežama, pa je to ozbiljno uticalo na moju psihu. Zato sam uzela stvar u svoje ruke i počela zdravo da se hranim – rekla je Kaća za “Hit informer”.

Kako je otkrila nije pobornik strogih dijeta i izgladnjivanja, samo je iz ishrane izbacila sve namirnice koje goje.

Katarina Grujić izbacila je iz ishrane 3 namirnice
Katarina Grujić izbacila je iz ishrane 3 namirnice foto: Kurir / Damir Dervišagić

– Nisam pobornik dijeta i izgladnjivanja, ne bih ni u ludilu po ceo dan jela samo zelenu salatu, jer to loše utiče na zdravlje. Izbacila sam brašno, šećer i so jer zadržava vodu i smršala sam na potpuno zdrav način – otkrila je pevačica.

Kako izgleda jelovnik Katarine Grujić

Doručak: Četiri kuvana jaja i salata

Ručak: 300 grama piletine i salata

Večera: Potaž od povrća i salata

Pevačica dodaje da se u momentima krize za nezdravom hranom ili slatkišima posluži trikom da umesto tih namirnica popije zeleni čaj za đumbirom, a još Kaćinih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/KATARINAGRUJIC.DOLL

Izvor: Stil Kurir

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *