JEDNOSTAVNO IZBACITE SVE OTROVE IZ ORGANIZMA, A POBOLJŠAVA I CIRKULACIJU: Napravite ovaj domaći napitak, potrebna su vam samo 2 sastojka (RECEPT)

Hrana puna aditiva, lijekovi koje konzumiramo, stres, zagađenje, alkohol i duhan, stvaraju u našem organizmu deponiju štetnih supstanci, koje mogu trajno da unište naš organizam ukoliko ne koristimo adekvatan napitak za detoksikaciju.

Veoma je važno da organizam u određenim vremenskim intervalima čistimo od nagomilanih štetnih materija. Metod koji koristimo mora biti adekvatan, a u isto vrijeme siguran.

Ovo je recept za upravo jedan takav napitak, koji će efikasnije od bilo čega izbaciti otrove iz vašeg organizma.

Napitak od crnog vina i bijelog luka čisti tijelo od masnoće i viška soli, rešava problem nadutosti i viška kilograma. Koristi se tradicionalno već dugi niz godina i pokazao se kao veoma učinkovit, piše Stil.

Sastojci:

  • Pola litre crnog vina (može i kupinovo) 
  • 12 čenova bijelog luka.

Priprema: Očistite bijeli luk i usitnite ga, pa stavite u staklenu flašu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Čuvajte na svetlosti dvije sedmice i svakog dana promućkajte napitak po nekoliko puta.

Nakon dvije sedmice, procijedite napitak i prespite u drugu staklenu flašu. Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mjesec dana.

Napomena: Ovo je jak prirodni lijek i zato ga koristite samo dva puta godišnje, prenosi Espreso

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *