JAPANSKA DIJETA UZ KOJU JE MILICA PAVLOVIĆ SKINULA 10 KILOGRAMA: Evo u čemu je trik – SALO SE TOPI KAO LUDO

Jutarnja banana dijeta je poznata među  pjevačicama, a zahvaljujući njoj je i Milica Pavlović smršala čak deset kilograma.

— Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s ljekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara — rekla je pjevačica.

Banana dijeta se zasniva na tome da za doručak jedete samo banane, dok preostali obroci nisu određeni osim što je bitno da obrok bude balansiran i zdrav.

Svako jutro se jede jedna do dvije banane, koje brzo zasite, bogate su kalijumom i hranljivim vlaknima koje regulišu telesnu masnoću. Također, bitno je da ne jedete poslije 20 časova.

Ovako je izgledao njen dnevni meni:

Doručak

3 banane. Uz njih je dozvoljeno konzumirati samo vodu ili čašu nemasnog mlijeka.

Ručak:

Odaberite između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom. Uz svaki obrok ide salata, kupis ili zelena. Možete pojesti bananu između obroka, ali pravite pauzu od 4 sata.

Večera:

Pileće, ćureće meso na roštilju, povće ili riba. Također salata po želji. Posljednji obrok konzumirajte najkasnije u 20 sati, a poželjno je da na spavanje odete 4 sata kasnije.

Izvor: Glossy

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *