Ovi znakovi vam govore da ste na prekretnici svog života: Desiće se vam nešto veliko!

Izbegavanje i potiskivanje podsvesnih blokada iscrpeće vas, a iscrpljenost može dovesti do toga da se osećate razočarani, nemotivisani i bez nade, a to je samo stanje koje predhodi promeni

Većina nas živi sa potisnutim strahom, u poricanju, stvarajući nekakvu sredinu prividne udobnosti. Koristimo jaka fiksna uverenja, mišljenja i navike kako bi zataškali svoj iskonski bes, paniku i bol; živimo na autopilotu.

Ali to više nije moguće. Proces transformacije uključuje evoluciju svesti od straha do ljubavi. To znači da ćete morati da rastopite strahove i lečiti emocionalne rane tako što ćete ih razumeti.

A to znači da ćete morati da se suočiti sa njima, osetite ih i dekodirate, od čega većina nas strepi. Svaki put kad intenzivni talas ubrzanja prođe kroz vas, on isteruje niske frekvencije svesnosti i energije ili potisnuti strah iz vašeg podsvesnog uma.

Nepotrebno je reći da se mogu pojaviti različiti oblici nemira!

Izbegavanje i potiskivanje podsvesnih blokada iscrpeće vas, a iscrpljenost može dovesti do toga da se osećate razočarani,nemotivisani i bez nade…

Vi ste na prekretnici.

Poslednji udisaj negativnosti na putu transformacije događa se kad se napokon umorite od odupiranja i kontrolisanja, preplavljeni složenošću… Zaustavljate se; ne postoji ništa više što možete učiniti…

Proces vas prisiljava da jednostavno budete u onom što se događa, da budete sa samim sobom, sa strahovima i boli.

Morate doživeti to stanje bez osuđivanja ili delovanja. „Jednostavno“ budite prisutni u životu i pustite da stvari budu onakve kakve jesu, na taj način iskusitćete vlastitu suštinu, svoju dušu – koja je uvek prisutna ispod uznemirenja.

To se događa kada uronite u tišinu i nefizičku stvarnost.

Tada se otvara vaša intuicija. Sada vaša duša može sijati punim sjajem. Objave se pojavljuju. Razumijevanje i saosećanje otapa strahove. Dolazi do olakšanja, otpuštanja i povratak radosti. Osećate se mnogo bolje!

Ovo je prekretnica u procesu transformacije kada se um predaje i uzrokuje veliku ekspanziju u svesti srca i tela i evolucijski tok mudrosti.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *