Nakon lečenja ZGLOBOVA sa ovim MOGU ČAK I ŠPAGU DA NAPRAVIM!

Danas ćemo vam ispričati zanimljivu priču koja pokazuje da se ponekad ipak čuda događaju. Zaista, najnovija otkrića u nauci su često pravi razlog koji stoji iza njih. Naš novinar je intervjuirao 80-godišnju Nerminu Arnautović koja je dugo patila od artroze koljena. A sada, zahvaljujući savremenom načinu liječenja, može da sjedi s prekrštenim nogama i da radi čučnjeve! Ova starija žena sada izgleda odlično i da bi se fokusirala na svoju energiju i snažan duh, složila se da nam da intervju i pokaže koliko je fleksibilna!

Nermina Arnautović rođena je u Beograd. Sada je tipična penzionerka. Rođena je malo prije rata. Kad je završila osnovnu školu, završila je i srednju medicinsku školu. Radila je kao medicinska sestra sa velikom posvećenošću svom poslu. Zato ima dodatak na penziju. Nermina Arnautović je radila u vojnoj bolnici. A kad je otišla iz vojske, preselila se u Zenicu. Tamo nije mogla da se zaposli, pa je radila na ciglani. Iskusila je i vidjela svašta – gurala je kolica do peći, radila je po zimi dok je peć gorjela iza njenih leđa. Minus 15 stepeni ispred nje i plus 60 iza nje.

Služba u vojsci i težak rad neizbježno su ostavili traga na zdravlje ove žene. Osjetila je dosta boli, ali zglobovi su joj bili najveći problem. Da je podsjete na teške uslove rada u ciglani, hladnoću i vlagu.

Zato je Nermina dobila artrozu koljena. Neko vrijeme je ova žena pokušavala da se izbori s ovim problemom. Išla je doktorima (dok je mogla hodati), pažljivo je slijedila uputstva, mazala geli, pila tinkture i slijedila preporuke. Ali je bolest stalno napredovala. Svaki korak joj je tjerao suze na oči zbog akutne boli koju je osjećala. Sa 70 godina je odustala i pala na postelju.

“Nisam više mogla da podnosim te muke”, priznaje ova penzionerka našem novinaru. “Mislila sam da je bolje da legnem i da umrem.”

Pošto je bila na spisku zaslužnih građana, ponudili su joj operaciju i da se njeni zglobovi zamijene umjetnim po nešto povoljnijim uslovima. Međutim, cijena operacije je prevazilazila njene mogućnosti.

“Nisam imala toliko para. Osim toga, bojala sam se same operacije. Znate, 75 su ozbiljne godine. Odlučila sam da mora da se desi šta mora da se desi”, prisjeća se Nermina Arnautović.

A zatim se desilo nešto što ona smatra čudom. Slučajno je čula od komšinice da je veoma poznati doktor iz inostranstva s dosta iskustva došao da radi ovdje i koji je vrlo lako liječio sve bolesti zglobova – osteoartritis, artritis itd. Da je imao čudotvornu gel koja je dizala ljude iz kolica za mjesec. Na primjer, ovaj doktor je izliječio gradonačelnikovog rođaka, čovjeka koji je bio u kolicima deset godina.

“Odmah sam nazvala kćer. Ona živi u Beograd. Došla je, nazvala ovog doktora i on je pristao da me primi”, sjeća se Nermina.

Onda se dogodilo čudo. Ovaj doktor je počeo svaki dan dolaziti kod Nermine i mazao je ovom ljekovitom mašću. Nekoliko sedmica kasnije, uspjela je da ustane iz kolica i da sama ode kod doktora. Nakon šest sedmica, zglobovi Nermine Arnautović su se potpuno oporavili od osteoartritisa. Snimci su to pokazali.

S lijeve strane: Snimak zgloba koljena Nermine Arnautović, 75. Hrskavično tkivo je potpuno uništeno. Preporuka doktora je da se uradi operacija koljena i da se zglob zamjeni vještačkim.
S desne strane: Snimak zgloba desnog koljena Nermine Arnautović nakon liječenja gelom Nautubone.

ALI OVO NIJE KRAJ NAŠE PRIČE!

“Nakon liječenja, osjećala sam se kao da su mi noge iz perioda dok sam bila medicinska sestra! I počela sam da se bavim sportom – nešto što nisam radila 40 godina. Prvo sam počela sa manjim vježbama. Nakon mjesec dana mogla sam da skočim, pa sam počela preskakati kanap.”

“Onda sam počela raditi špagu! Vježbala sam mjesec dana i uspjela. Koljeno me nije boljelo. Zglobovi su mi kao novi! Mnogo sam zahvalna doktoru.”

DODATAK UREDNIŠTVA:

Pronašli smo ime doktora koji je liječio Nerminu Arnautović. Ispostavilo se da je u pitanju dr. Selim Mehmedović, iskusni specijalista sa 30 godina staža. Upoznali smo dr. Mehmedovića i on nam je ispričao sve o tom lijeku.

Dr. Selim Mehmedović

Doktor, profesor. Osnivač moderne kineziterapije – alternativne (za neurologe i ortopede) metode za liječenje hroničnih bolesti i povreda koštano-mišićnog sistema koja se ne fokusira na lijekove i nošenje korzeta, nego na unutarnje rezerve tijela i na pacijentovo razumijevanje sopstvenog tijela.

DR. MEHMEDOVIĆU, RECITE NAM VIŠE O PROIZVODU KOJI KORISTITE.

Ovaj proizvod se naziva Nautubone. Ovo je terapeutska gel koja omogućava ljudima da zaborave na bolove u zglobovima i leđima u najkraćem mogućem roku, bukvalno za 4 dana i da izliječe čak i najkompleksnije slučajeve za nekoliko mjeseci. Pravi se samo kod nas i trebale su desetine, čak i stotine godina da se razvije recept koji bi sad vrijedio milione.

A KAKO OVA ČAROBNA GEL DJELUJE?

Nema ni magije, ni čuda – sve je to nauka. Glavni sastojak u proizvodu je ekstrakt Leuzea carthamoides: ovo je biljka koja pomaže da jelenima rastu rogovi. Drugim riječima, pomaže kod stvaranja novih kostiju. Jeleni stalno jedu stotine vrsta ljekovitih trava i sva ljekovita sila biljaka akumulira se u rogovima. Možete li zamisliti biološku moć takvog mehanizma? Do sad nije pronađeno ništa učinkovitije u prirodi za obnovu hrskavičnog tkiva zglobova. Dodatno, Leuzea sadrži prirodni hondroitin i glukozamin koji pomažu kod ublažavanja boli u zglobovima i obnavljaju njihovu funkciju. U kombinaciji sa ekstraktima drugih naših ljekovitih biljaka koje neosporno doprinose učinkovitosti proizvoda. Ne mislim da je neophodno govoriti o pogodnostima ljekovitog bilja skupljenog na Vlašiću.

Čak je i jedna primjena dovoljna da aktivira više od 930.000 ćelija koje su direktno uključene u cirkulaciju. I tako svaki put. Ovo je ključni princip liječenja.

ZVUČI IMPRESIVNO. MOŽETE LI OBJASNITI ŠTA OVO ZNAČI ZA OBIČNE LJUDE KOJI SU BOLESNI?

To znači da srednjevjekovna medicina ostaje u prošlosti, a vi ćete moći izliječiti svoju bolest za mjesec ili dva kod kuće. Nautubone ne hladi i ne anestetizira, nego “restartuje” cijelo na ćelijskom nivou. Eliminira uzrok same bolesti i obnavlja zglobove na njihovo početno, normalno stanje. Pacijent se ne rješava samo simptoma, nego se uklanja uzrok – oslabljeno i s vremenom uništeno hrskavično tkivo zgloba.

Nautubone od prvog dana pokreće regenerativni sistem u tijelu. U isto vrijeme eliminira samu bol i odmah možete osjetiti olakšanje. Samo nakon 1-2 sedmice liječenja je završeno i najvažnija stvar je spriječiti povratak bolesti, tako da periodično treba ponoviti kurs liječenja.

1. Nedostatak hranjivih tvari u zglobu. Hrskavično tkivo je uništeno.
2. Obnova hrskavičnog tkiva u zglobu nakon 2 sedmice upotrebe gele Nautubone.
3. Obnova hrskavičnog tkiva zgloba nakon 3 sedmice upotrebe gele Nautubone.
4. Zdrav zglob nakon jednog kursa gele Nautubone.

– Snimak ispod pokazuje tipičnu sliku oporavka zgloba koljena.

– Uz Nautubone možete liječiti svoje bolesti kod kuće za mjesec ili dva. Nautubone ne hladi i ne anestetizira, nego “restartuje” cijelo na ćelijskom nivou. Eliminira uzrok same bolesti i obnavlja zglobove na njihovo početno, normalno stanje.

REKLI STE DA SAM NAUTUBONE MOŽE IZLIJEČITI ISTU BOLEST ZA 4-6 SEDMICA. GDJE MOŽEMO KUPITI OVU GEL?

Mogu sa zadovoljstvom reći da je udruženje doktora konačno primijetilo ovaj naš odlični proizvod i da je pokrenulo distribuciju gele Nautubone preko specijalne lutrije.
Promotivna cijana gele Nautubone je 7360 RSD za jedno pakovanje. Zahvaljujući podršci, sada uz posebnu lutriju možete kupiti Nautubone s popustom od 50%!

Priznajem da postoji jedno “ali”. Distribucija u kampanji je ograničena – od 07.04.2020 do 09.04.2020.

DR. MEHMEDOVIĆU, HVALA VAM ZA INTERVJU! MOŽDA BISTE HTJELI DODATNO REĆI NEŠTO NAŠIM ČITATELJIMA PRIJE NEGO ŠTO ZAVRŠIMO?

Da. Da, naravno! Posebnu pažnju želim posvetiti ogromnoj količini falsifikata u našim apotekama. Kao i uvijek, najpopularniji i najtraženiji proizvodi često budu falsifikovani. Popularnost gele Nautubone će bez sumnje prouzročiti val falsifikata koji će preplaviti tržište. Već sam naišao na jedan falsifikat, pa savjetujem svima da Nautubone kupuju samo od provjerenih prodavača.

PAŽNJA! Čuvajte se falsifikata!

Nautubone se u Srbija može nabaviti jedino ako učestvujete u lutriji za 50% popusta

Isprobajte sreću!
Zavrtite točak! Pogledajte hoćete li dobiti popust za ovaj naš proizvod od 50%!ZAVRTI

KOMENTARI:

Nisveta Omić

Dobila sam ovu gel. u pokušaju da izliječim bol u zglobovima iako nisam vjerovala da će pomoći. ali mi je lično pomogla i sad je uvijek imam u kući

Adisa Sinanagić

Ovo je prosto odlična gel za liječenje zglobova. Mnogo ste mi pomogli! Preporučujem je svima sa problemima sa zglobovima. Puno vam hvala!!!

Semir Junuzović

Dobar dan svima! Imam 68 godina. Pitao sam kćer da ovdje nešto napiše za mene. Ja sam čovjek sa sela i cio život sam radio na njivi. Ranije se radilo više, nije bilo ko sad. Kad sam otišao u penziju počeli su bolovi u zglobovima. Sve me bolilo: leđa, krsta, kukovi, koljena, zglobovi. Nekad sam i proplakao od bolova, bez šale. Jednom sam ležao u dvorištu pola dana dok mi kćer nije došla i pomogla mi da ustanem. U bolnici su mi rekli da imam artrozu zgloba i dali mi neke bezvezne geli i to je bilo to. Onda sam pročitao za ovu gel i zamolio sam unuku da mi naruči preko interneta. To sam ne znam. Počeo sam da je mažem na leđa i bol je polako nestala; mogao sam normalno da se krećem po kući. Poslije 2 mjeseca od kad sam počeo da mažem ovu gel zglobovi me više nisu boljeli! Hvala ovoj geli, vratila mi je normalan život.

Danisa Dević

Cijelo vrijeme sjedim na poslu i na kraju dana ne mogu ispraviti leđa, a zglobovi mi utrne. Koristim ovu gel mjesec dana, efekat je nevjerojatan – osvježava i nakon malo vremena, bol se smanjuje i ponovo se mogu normalno kretati i raditi po kući!

Hamida Nezirović

Doktori su rekli da sam bolesna od starosti i to me uvrijedilo. Kako? Nisam se osjećala staro. Život mi je porodica, bašta, cvijeće i zbog bolesti ne mogu više ni u prodavnicu preko puta i sve mi je postalo teret. Bolovi u zglobovima, leđima, hernija diska – zbog svega ovoga sam odustala od normalnog života. Tražila sam rješenje za svoj problem i našla sam Nautubone a to je najnovija gel protiv bolova. Mazala sam je na leđa, koljena i uspjelo je. Ustala sam, počela hodati lakše i bolje. Zahvaljujući ovoj geli šetam se s inukom i sama idem svuda.

Nijaz Zukić

Iskreno, prvo nisam vjerovao u ovu gel. Ali sam odlučio rizikovati i probati. Rezultat me iznenadio i više nisam čekao. Svidjelo mi se!

Nermin Hadžajlić

Ovog ljeta me je uništio giht. Jedva sam mogao hodati, samo sam šepao. Ništa nisam mogao raditi na vikendici, bilo me sramota žene i kćeri što su sve radile pa i one muške poslove. Žena i ja smo spavali odvojeno jer sam se ja bojao da će slučajno da mi povrijedi stopalo. Poslije toga sam primijetio da giht ide i na kažiprst desne ruke, a ja radim kao dizajner u firmi i treba mi taj prst. Trpio sam stalnu bol i radio sa suzama u očima, crtao sam šeme, nekako radio šta sam znao samo da me ne otpuste. Nakon nekoliko dana upotrebe ove geli, bol je popustila i kasnije je i otok nestao. Zahvaljujući vama već mjesec dana uživam u životu ponovo. Sad mogu da se rukujem ili da radim na vikendici. A noću idem u krevet sa ženom.

Mirna Jukić

Dugo vremena trpim bol u zglobovima naročito kad je kiša. Probala sam razne metode i preparate, ali ništa nije pomoglo. Samo je Nautubone pomogao! Nakon prve upotrebe, bol je popustila. Sad ga redovno koristim.

Omer Nišić

Ja sam vozač i sjedim za volanom osam sati dnevno, ova gel mi pomaže protiv boli u vratu i leđima.

Sabina Kovačević

Moja nena pati od artritisa i artroze od 80ih ali stalno je boli posljednje dvije godine. Prije nisam mogla ni pomisliti da neko tako plače od bolova. Užasno je naročito noću kad se čuje više. Kaže da je boli kao da je psi ujedaju za nogu. A ništa nisam mogla da uradim da joj pomognem, samo da je držim za ruku i tješim. Pila je gomilu tableta protiv bolova da zaspi dok se bol ponovo ne vrati nakon nekog vremena. Ujutro je plakala sve više i više. Osmjeh je skroz nestao s njenog lica kao da se sunce zauvijek ugasilo. Jedva se mogla kretati, koljena i leđa joj nisu dali ni da se okrene. Prv noći kad sam joj namazala ovu gel, bila je prva noć bez jauka. Ujutro mi je rekla “Ne boli!” Šestog dana sam bukvalno kupila još šest pakovanja za svaki slučaj. Prvi put u dvije godine se nasmijala i bila sretna. Sad je kod kuće i vidim joj na očima da je dobro

Dana Josić

Moj prijatelj nije mogao pomaknuti ruku nakon moždanog udara i nije pomijerao prste od boli. Prilično je lijen, ali kad je ovo namazao par puta bilo mu je bolje. Prvo su mu prsti bili bolje, a onda je mogao otvoriti šaku, a onda se ruka počela pokretati, pa lakat, pa rame Uskoro će se sasvim oporaviti.

Sabiha Alipašić

Ova gel je pravi spas za sve koji trpe bol. Jedna godina mi je bila baš bolna. S vremena na vrijeme su mi se upalili zglobovi nogu toliko da nisam mogla stajati, gležnjevi su mi oticali, kičma me je boljela a onda i cijelo tijelo. Ruke su mi bile otečene i utrnule. Bol je uglavnom bila fokusirana na desnu šaku i 3 prsta su mi trnula. Išla sam na masaže što mi je često pomagalo da popravim stanje jer sam mislila da je sve zbog osteohondroze. Međutim, masaže mi dugo nisu pomagale, ne boli 10 minuta, a onda boli opet. Drugarica mi je dala gel i to je ova gel. Tog dana sam osjećala da manje boli. Mislila sam da je slučajno. Ali kad su trećeg dana upala i bol nestali, shvatila sam da je ovo pravo rješenje!

Mato Jurković

Nedavno su me koljena počela boljeti. Liječnik je rekao da moram hitno na liječenje i propisao mi injekcije. Žena me je natjerala da probam ovo gel. Koristim ga mjesec dana i puno mi je bolje

Jasmin Zeković

Nedžada Herić

Leđa me bole već neko vrijeme. Ništa mi nije pomagalo. Doktor mi je preporučio ovu gel. Čudo! Stvarno mi je pomogla!05.04.2020

Vesna Delibašić

Izuzetan pripravak! Odmah uklanja bol, čim dotakne kožu možete osjetiti kao djeluje, lijepo miriše, dobro se upija, nema masnog traga, a najbolje je što je djelotvorna. Imam osteohondrozu vrata. Namazala sam je jednom i odmah se osjetila bolje i nakon 2 dana sam skroz zaboravila na to. Preporučujem svima.05.04.2020

Almir Jašarević

Amalija Jahić

Munira Omić

Imam 42 godine. Prije nekoliko godina sam zbog girpe bila u bolnici i bilo je i komplikacija. Jedna od njih je uticala na zglobove, a naročito na koljeno. Snimci su pokazali početne znake artroze koljena. Tad sam imala 39. Dok sam hodala koljeno mi je krckalo, puckalo, ma bilo je strašno, nisam se mogla popeti uz stepenice, toliko je boljelo. Sve sam isprobala i samo mi je ova gel pomogla. bolovi su prestali. Kad sam prošli put bila kod doktora rekao je da je sve u redu. Odnijeću ovaj snimak doktoru koji mi je ranije rekao da ništa ne može da mi pomogne i da će se samo pogoršati. Nautubone mi je stalno pri ruci. Ovo mi je pomoglo06.04.2020

Ahmet Zukor

lićNišta mi nije pomagalo protiv bolova u zglobovima neko vrijeme. Pio sam tonu lijekova: tablete, gelovi, sve živo. Prijatelj mi je preporučio da naručim ovu gel. Mislio sam da nemam šta da izgubim naročito kad nije bilo skupo. Odlučio sam da naručim. Za mjesec dana sam zaboravio na bol. Redovno je koristim i zadovoljan sam.06.04.2020

Ismet Ajkić

Rame me boljelo da nisam mogao podići ruku. Koleginica na poslu je imala ovu gel u torbi, dala mi da namažem rame i osjećao sam se bolje nakon 40 minuta. Bio je to prijatan osjećaj. Čak mi se i spavalo, tako sam se lijepo osjećao. Onda sam i ja kupio ako mi bude još trebalo. Sad čim osjetim da nešto boli, uzmem Nautubone iste sekunde i bol prolazi06.04.2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *